Huis verkopen

Uw woning verkopen doet u niet iedere dag. Ik kom gratis en vrijblijvend bij u langs om de waarde van uw woning te bepalen en kennis te maken. Ook als u niet direct, maar op termijn verkoopplannen heeft. Ik verkoop woningen in alle wijken van Den Haag en omstreken. Het voordeel van mijn bedrijf ten opzichte van andere makelaars is dat u een traditionele begeleiding krijgt, maar dat mijn voorwaarden en tarief niet traditioneel zijn. Bovendien heeft u te maken met een heel ervaren makelaar. Sinds 1992 werk ik namelijk al in de makelaardij. Sinds 2000 als zelfstandig ondernemer. De begeleiding houdt onder meer in: het in de verkoop nemen van de woning t.w. het maken van foto’s door een professionele fotograaf, afmetingen opnemen etc., plaatsen van uw woning op diverse websites waaronder natuurlijk Funda, het doen van de bezichtigingen, prijsonderhandelingen, het maken en bespreken van de koopakte, begeleiding bij de notaris etc. Oftewel een volledige begeleiding. Wat veel verkopers ook prettig vinden. U verkoopt tenslotte niet iedere dag uw huis. Mijn voorwaarden en tarief zijn veel scherper dan andere makelaars. Ik kan dit voordeliger doen, aangezien ik geen personeel en geen duur bedrijfspand heb.

Mijn tarief is daarom 1% over de koopsom exclusief btw. Vaak zijn er ook minimumtarieven. Dat is bij mij ook niet. Mijn makelaarskosten worden overigens achteraf verrekend via de notaris. Ik werk op basis van No Cure No Pay. Dit houdt concreet bij mij in dat u de opdracht op ieder gewenst tijdstip zonder kosten kan intrekken. U betaalt bovendien geen opstart en/of publiciteitskosten vooraf of achteraf voor het maken van foto’s door een professionele fotograaf, plaatsing op Funda, inmeten etc. Dit bespaart u veel geld!

Voor woningen met een koopsom boven de € 350.000,- kan ik een nog gunstiger tarief aanbieden t.w. een vast bedrag van € 3.500,- exclusief btw.

Als u een gesprek wilt verneem ik dat graag van u. Dit kan ook in de avonduren en op zaterdag!

Waarom kiezen verkopers voor mij?

 • Zeer ervaren makelaar (ruim 30 jaar!) met uitstekende beoordelingen op Funda, Google en Facebook
 • Persoonlijk, betrokken en actief
 • Laag tarief: 1% makelaarskosten exclusief btw over de koopsom. Voor woningen met een koopsom boven de € 350.000,- kan ik een nog gunstiger tarief aanbieden t.w. een vast bedrag van € 3.500,- exclusief btw.
 • GEEN minimumbedrag voor mijn diensten
 • Volledige begeleiding
 • No Cure No Pay
 • Geen extra publiciteits - of opstartkosten
 • Gratis publiciteitspakket waaronder het maken van foto's door een professionele fotograaf en plaatsing op Funda
 • Gratis en vrijblijvende taxatie
 • Zeer riante openingstijden
 • Perfect resultaat
 • Verkoop van woningen in ieder geval in de gehele regio Den Haag inclusief Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Wateringen en Wassenaar, maar op verzoek zeker ook buiten deze regio.

Direct of snel uw huis verkopen in Den Haag e.o.?

Er kunnen omstandigheden zijn dat het prettig is meteen een koper voor uw woning (of ander verhuurd of onverhuurd onroerend goed) te hebben. Ik doe zaken met een aantal professionele vastgoedbeleggers die, indien gewenst, op korte of zeer korte termijn het onroerend goed kunnen afnemen. Een lang(ere) termijn kan bovendien ook. Voordeel voor u als verkoper is ook dat deze relaties geen financiering nodig hebben en de transactie meteen defintief is als de koopovereenkomst wordt getekend.

Als u een gesprek wilt verneem ik dat graag van u. Dit kan ook in de avonduren en op zaterdag!